VARF INLOCUIBIL VLIFT PRO PEN

 

1 piesa cu 42 ace.

Cap inlocuibil pentru VLift PRO Pen.

Produse asemanatoare

  • VLIFT PRO PEN
  • cel mai avansat si accesibil dispozitiv sub forma de stilou, foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru a reda pielii tineretea mult dorita si pentru a trata cicatricile.¬†Fie ca vorbim de cicatrici de acnee, post-operatorii, atrofice, post-varsat de vant sau despre imbunatatirea calitatii pielii cum ar fi ridurile, porii dilatati si chiar vergeturile, toate acestea se pot trata .

VLIFT PRO PEN , cel mai avansat si accesibil dispozitiv sub forma de stilou, dotat cu un cordon de electricitate la capat, foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru a reda pielii tineretea mult dorita si pentru a trata cicatricile. Fie ca vorbim de cicatrici de acnee, post-operatorii, atrofice, post-varsat de vant sau despre imbunatatirea calitatii pielii cum ar fi ridurile, porii dilatati si chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin VLIFT Pro Pen, tratamentul non-invaziv pe care ti-l poti permite.

Avantajul VLIFT Pro Pen fata de alte dispozitive cu role si ace, consta in posibilitatea reglarii vitezei si adancimii, la care sunt introduse acele, de la 0,5 mm pana la 3 mm.